Etsimme Onnellista Insinööriä kesätöihin!

Tässäkö olet?

Haluatko olla osa oppivaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kukoistaa ilo, luovuus ja yhteisöllisyys? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri se Onnellinen Insinööri, jota etsimme!

Kuka me olemme?

Olemme Envisor Oy – onnellinen insinööritoimisto. Envisor on paikka, missä ihmisen voivat tuntea olonsa hyväksi ja turvalliseksi. Meillä kaikki ovat tasa-arvoisia Joukkueen jäseniä. Meillä jokainen saa tarvittavan tuen ja onnistumisen edellytykset, sekä mahdollisuuden kehittyä niin ammatillisesti kuin ihmisenäkin. Olemme Joukkue, jossa nautimme yhteisistä ja toisten onnistumisista. Elämä Envisorissa on sopivassa määrin juhlaa ja arkea.

Tehtävämme sinulle:

Etsimme onnellista Projekti-insinööriä, joka haluaa sukeltaa syvälle uusiutuvan energian ja sähköverkkojen maailmaan. Työsi tulee olemaan monipuolista ja haastavaa, mutta myös palkitsevaa ja innostavaa. Haluamme, että rakennat kanssamme kestäviä ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan edistä teknistä kehitystä, vaan myös ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Mitä odotamme sinulta:

  • Rehtiys sekä halu etsiä parasta versiota itsestään
  • Rohkeutta tuoda esiin omia ideoita ja näkemyksiä
  • Tarvittava itsenäinen ote työhön ja tehtävien omatoiminen toteuttaminen
  • Tekninen osaaminen ja kokemus uusiutuvan energian (tuuli, aurinko, vety) ja/tai sähköverkkojen parista katsotaan eduksi
  • Arvostamme erityisesti avoimuutta ja yhteistyökykyä– haluamme rakentaa yhdessä parempaa maailmaa ja yrityskulttuuria, jossa jokainen voi kukoistaa

Ihmisen paras paikka

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Onnistumisen edellytykset ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
  • Monipuolisia työtehtäviä vihreän siirtymän projektien parissa
  • Ammatillisen tuen ja turvalliset työkaverit

Palkkaus: 2750 €/kk
Työ alkaa: 05/24 (tarkka päivä sovitaan erikseen)
Työn kesto: 3 – 4 kk, Määräaikainen kesätyö
Työaika: kokoaikatyö
Työntekopaikka: Tampere tai Oulu

Jos uskot olevasi etsimämme Onnellinen Insinööri, lähetä vapaamuotoinenhakemuksesi osoitteeseen happyengineer@envisor.fi viimeistään 31.3.2024. Kerro meille, miksi juuri sinä olet täydellinen lisä tiimiimme ja mitä haluaisit tuoda mukanasi Envisorille. Yhdessä voimme tehdä suuria asioita!
#OnnellinenInsinööri

Etkö löytänyt sopivaa avointa työpaikkaa, mutta olisit kiinnostunut liittymään Envisorin Joukkueeseen? Voit olla suoraan yhteydessä Joonaan tai Saanamariin niin katsotaan yhdessä löytyisikö juuri sinulle sopivaa positiota!

Joona

joona.jamsa@envisor.fi
+358 44 077 6612

Saanamari

saanamari.rosenberg@envisor.fi
+358 41 507 6466

Ota yhteyttä